Kom jij bij ons werken als:
Assistent transportplanner?! 

Werken bij Remondis Milieuservice

Werken bij REMONDIS MILIEUSERVICE betekent werken in een dynamische en innovatieve omgeving op het gebied van afvalinzameling- en verwerking.

Wij hebben de missie afval- en reststoffen op een zo efficiënt en groen mogelijke manier voor onze opdrachtgevers in te zamelen en deze zoveel mogelijk om te zetten in secundaire grond- en brandstoffen.

Wegens interne verschuivingen zijn wij voor een periode van minimaal 3 maanden op zoek naar : Assistent transportplanner 

Wat bieden wij?!
Als assistent planner ondersteun je de afdeling planning met het aannemen van opdrachten, het inplannen van de te rijden routes en te kiezen loslocaties in de regio Rijnmond, samen met collega’s van andere vestigingen zorg je voor een gestroomlijnde afhandeling van landelijke klanten. Je werkt samen met een jong en enthousiast team planners en chauffeurs. Wij bieden een goed salaris en een inspirerende werksfeer.

De functie is voor een periode van 3 maanden beschikbaar, maar er zijn mogelijkheden om jezelf na die periode verder te ontwikkelen binnen de organisatie

Jouw profiel:
Je bent tussen de 18 en 30 jaar en hebt affiniteit met logistiek en/of recycling. Je werkt nauwgezet en bent stressbestendig. Je hebt een goede omgang met collega’s en hebt een proactieve houding ten aanzien van je werk.

Ook als je momenteel in een ‘tussenjaar’ zit , ben je van harte welkom om ons team te komen versterken.

Wil je meer weten, of heb je interesse in deze functie? Stuur dan een schriftelijke reactie naar:

REMONDIS Milieuservice
T.a.v. M. Lowes
Postbus 5817
3290 AC STRIJEN

Of stuur een email naar info@milieu-service.nl o.v.v. inzamelspecialist

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld

Wil je meer weten, of heb je interesse in deze functie?

Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Versturen

© Milieuservice Hoeksche Waard