AFVALINZAMELING

Wist u dat afvalinzameling veel efficiënter en milieuvriendelijker kan? Bij Milieuservice Hoeksche Waard hebben we ervoor gekozen om op een milieuvriendelijke manier afvalinzameling te verzorgen. Heeft u binnenkort een bouwafval container nodig? Of wilt u een rolcontainer huren voor uw bedrijf? Bij Milieuservice Hoeksche Waard regelen wij dit graag op milieuvriendelijke wijze voor u.

Informatie aanvragen
MHW is de betrouwbare specialist die
flexibel inspeelt op uw wensen.

Kleine en grote afvalcontainers

Heeft u binnenkort een verbouwing op de planning staan? Dan is het handig om vooraf een afvalcontainer te huren. Bij Milieuservice Hoeksche Waard kunt u een afvalcontainer huren in verschillende maten voor diverse soorten afval. De maten variëren van 4m3 tot en met 10m3. Vooraf is het handig om in te schatten hoeveel m3 u nodig denkt te hebben. Het is handig om de hoeveelheid afval zo ruim mogelijk in te schatten, dit voorkomt dat u een extra afvalcontainer in moet huren. Wij begrijpen bij Milieuservice Hoeksche Waard dat dit lastig is om in te schatten. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen om advies te vragen.

Een opvouwbare afvalzak
Wilt u liever geen afvalcontainer op de parkeerplaats? Dan kunt u ervoor kiezen om een HandyBag aan te schaffen. Een HandyBag is een opvouwbare afvalzak welke een inhoud heeft van 1m3. Het voordeel hiervan is dat u geen afspraak hoeft te maken om de afvalcontainer te laten plaatsen. Vrijwel het enige wat u hoeft te doen is de HandyBag dichtknopen als deze vol zit en buiten te plaatsen. Als u het nummer belt wat op de HandyBag staat, zorgt Milieuservice Hoeksche Waard ervoor dat de HandyBag binnen anderhalve werkdag opgehaald word. Eenvoudiger kan het niet.

Flexibele lediging
Als bedrijf krijgt u te maken met veel verschillend afval, voornamelijk restafval en papier. Het is dan handig als u dit inzamelt in een rolcontainer. Bij Milieuservice Hoeksche Waard kunt u rolcontainers huren vanaf 240 liter tot wel 5000 liter. De rolcontainers kunnen wij tot wel 10 keer per week komen ledigen, net wat u uitkomt.

Wij bezitten alle certificaten
Milieuservice Hoeksche Waard is gecertificeerd volgens het ISO. Dit houdt in dat wij over allerlei milieuvergunningen beschikken. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk afvalstoffen inzetten om te verwerken tot recyclebare grondstoffen. U kunt u er dus vanuit gaan dat uw afval in deskundige en groene handen is.

Gevaarlijke stoffen laten afvoeren
Heeft u gevaarlijk afval? Ook dan regelt Milieuservice Hoeksche Waard graag voor u dat dit afval wordt ingezameld. Veel van onze opdrachtgevers krijgen namelijk af en toe ook te maken met gevaarlijk of chemisch afval. Onze milieuspecialisten gaan aan de slag naar aanleiding van uw behoefte. Zij zorgen ervoor dat uw gevaarlijke stoffen duurzaam zullen worden afgevoerd.

Wij geven u graag advies
Wilt u uw afvalinzameling laten regelen door Milieuservice Hoeksche Waard? Bekijk dan eens welke rolcontainer of afvalcontainer het beste bij uw hoeveelheid afval past. Indien gewenst kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Wanneer u ervoor kiest om uw afvalinzameling te laten verzorgen door Milieuservice Hoeksche Waard, bent u er zeker van dat dit op een milieuvriendelijke manier gebeurd.

Informatie aanvragen

© Milieuservice Hoeksche Waard