AFVALVERWERKING EN AFVAL VERWERKEN

Afvalverwerking, oftewel afval verwerken, is een grote factor die meespeelt op het gebied van milieu. Dit komt doordat er nog teveel op een milieuonvriendelijke manier afval wordt verwerkt. Bij Milieuservice Hoeksche Waard vinden we dat dit anders kan. Daarom kiezen we ervoor om afval te verwerken op een milieuvriendelijke manier. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Lees daarom snel verder.

Informatie aanvragen

Verschillende vormen afvalverwerking

Bij Milieuservice Hoeksche Waard hebben wij verschillende vormen van afvalverwerking. Zo kunt u een rolcontainer huren voor uw bedrijfsaval maar ook een afzetcontainer voor uw verbouwing. Daarnaast kunt u ook een perscontainer huren om uw afval nog efficiënter in te zamelen. U kunt uw afval verwerken door containers in allerlei verschillende groten te huren. Wij raden aan om goed na te denken over de inhoud die u nodig heeft. Eventueel kunnen wij u hier over adviseren. Zo huurt u direct de juiste container om uw afval te verwerken.

Verschillende soorten afval laten verwerken
Bij Milieuservice Hoeksche Waard kunt u verschillende soorten afval laten verwerken. Zo kunt u bouw- en sloopafval, grof afval, schoon hout, schoon puin en groenafval door ons laten inzamelen. Daarnaast hebben we verschillende volumes waar u een container in kunt huren:

  • Perscontainers variëren van 8m3 t/m 22m3
  • Afzetcontainers variëren van 6m3 t/m 40m3
  • Rolcontainers variëren van 240 liter t/m 5000 liter

Wij adviseren u graag over welke inhoudsmaat voor u het beste is.

Veel passie voor afval verwerken
Wij zorgen er met veel passie voor dat afvalverwerking op een milieuvriendelijke manier verloopt. Dit doen wij door op een milieuvriendelijke manier afval in te zamelen. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat we niet tien keer per week in dezelfde straat rijden om afval in te zamelen. Door routes efficiënt in te plannen kunnen we de Co2 uitstoot verlagen. Daarnaast sorteren we grondig al het binnengekomen afval. Hierdoor kunnen we afvalstromen omzetten naar nieuwe grondstoffen zoals: hout, puingranulaat, papier, ijzer, metalen en kunststoffen. Zo kunnen we verschillende afvalsoorten verwerken tot halffabricaat.

Ondernemen op een milieuvriendelijke manier
Milieuservice Hoeksche Waard staat voor ondernemen op een milieuvriendelijke manier, in al haar facetten. Daarnaast staat ook de klant centraal. Daarom geven wij u persoonlijke aandacht. Dit doen we door uw afvalverwerking op maat voor u in te richten. Doordat we beschikken over de nieuwste technologieën en veel verschillende voertuigen, kunnen wij dit voor u realiseren. Daarnaast kunnen wij door het efficiënt inplannen van onze ritten een maximaal milieurendement behalen. Milieuservice Hoeksche Waard beschikt over alle benodigde vergunningen. U weet zeker dat uw afvalverwerking in vertrouwde handen is.

Onze milieuspecialisten staan voor u klaar
Wilt u uw afval laten verwerken door Milieuservice Hoeksche Waard? Neem dan eens contact met ons op om vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren. Via de contactpagina kunt u kenbaar maken wat uw wensen zijn. Onze milieuspecialisten zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om een passend voorstel te doen.

Informatie aanvragen

© Milieuservice Hoeksche Waard