Ben jij chauffeur en in bezit
van Rijbewijs C(E) en Code 95?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Goede arbeidsvoorwaarden en een leuk team!

Voor onze vestiging in Delft zijn wij op zoek naar een chauffeur.

Je kunt van ons verwachten
een uitdagende functie in een dynamisch en sterk ontwikkelend bedrijf met een informele, prettige, open en collegiale werksfeer binnen een gezond en resultaatgericht bedrijf.

De voornaamste taken
Als chauffeur houd je van afwisseling in diverse werkzaamheden, je rijdt verschillende routes en je komt bij uiteenlopende klanten. Hierbij kun je denken aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Je bestuurt en bedient diverse voertuigen voor het inzamelen en vervoeren van diverse afvalstoffen.

Wij vragen
dat je een opleiding hebt genoten op LBO / MBO – niveau. Je bent minimaal in het bezit van rijbewijs CE en de code 95.

Verder ben je bereid om aanvullende opleidingen te volgen om zo je professionaliteit op peil te houden en waar mogelijk verder uit te bouwen om daarmee tevens je inzetbaarheid te vergroten. Je herkent jezelf in de volgende persoonskenmerken; zelfstandig, flexibel, gemotiveerd, communicatief vaardig en representatief. REMONDIS leeft de CAO Beroepsgoederenvervoer na.

Interesse
Meer informatie kun je tijdens kantooruren verkrijgen bij Marinka Alsemgeest op telefoonnummer 06-12076642 of per email: marinka.alsemgeest@remondis.nl

Bij interesse verzoeken wij je je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteer@remondis.nl.

Wil je meer weten, of heb je interesse in deze functie?

Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Versturen

© Milieuservice Hoeksche Waard