Werken bij MILIEUSERVICE betekent werken in een
dynamische en innovatieve omgeving op het gebied van afvalinzameling- en verwerking.

Per direct chauffeurs gezocht! 

Wij hebben de missie afval- en reststoffen op een zo efficiënt en groen mogelijke manier voor onze opdrachtgevers in te zamelen en deze zoveel mogelijk om te zetten in secundaire grond- en brandstoffen. Voor de versterking van ons team inzamelspecialisten zijn wij op zoek naar: Chauffeurs In bezit van Rijbewijs C(E) en Code 95

OF

Jonge enthousiaste mensen die middels een werken en leren traject (BBL) verder opgeleid willen worden als chauffeur in de dynamische wereld van transport en logistiek.
Als chauffeur op een van onze voertuigen ben je verantwoordelijk voor het ophalen, ledigen en plaatsen van afvalcontainers in de regio Rijnmond, je werkt samen met een jong en enthousiast team, waarbij je ook veel contact hebt met collega’s van andere afdelingen, zoals de planning, bedrijfsbureau en het management.

Wij verwachten van onze chauffeurs een proactieve houding als het gaat om nieuwe ideeën of tips die kunnen helpen onze missie nog beter te laten slagen. Hiervoor stellen wij up-to-date materiaal, goede arbeidsvoorwaarden en een efficiënte organisatie ter beschikking.

Wil je meer weten, of heb je interesse in deze functie? Stuur dan een email naar : info@milieu-service.nl onder vermelding van “Inzamelspecialist”

(Milieu service is sbb erkend leerbedrijf)

Nu mailen

© Milieuservice Hoeksche Waard