Uw afval in vertrouwde handen,
recycling is de basis van duurzaamheid!

BEDRIJFSAFVAL, DAAR DOEN WIJ NIET LUCHTIG OVER …

Een halfvolle container ledigen is zonde van het geld, wij laten u niet betalen voor lucht. Wij ontzorgen onze klanten duurzaam. Afspraak is afspraak, eerlijke en betrouwbare dienstverlening in iedere situatie, ongeacht de hoeveelheid afval, dat mag u van MHW verwachten en daar mag u ons altijd op aanspreken. Intensieve contacten met opdrachtgevers en uitvoerige beoordeling van de aangeboden afvalstoffen, resulteerden in onze unieke succesformule. Op basis daarvan realiseren wij aanzienlijke kostenbesparingen voor onze opdrachtgevers zonder de zo belangrijke milieuaspecten uit het oog te verliezen.

Mede door de verscheidenheid in afvalcontainers, variërend in de grootte van 240 liter tot 40 kubieke meter en het gebruik van geavanceerde perscontainers, is het mogelijk om voor ieder soort afval(probleem) een efficiënte oplossing te vinden.

MHW beschikt over een van alle milieuvergunningen voorziene afvalverwerkingsinrichting waar zoveel mogelijk afvalstoffen worden omgezet in recyclebare grondstoffen. Tevens worden hier de ingenomen afval- en reststromen gecontroleerd en gekwantificeerd. Alle werkzaamheden zijn uitvoerig omschreven in een conform ISO9001:2008 gecertificeerd kwaliteitssysteem. Al met al een extra garantie dat uw bedrijfsafval in deskundige en vertrouwde handen is.

Informatie aanvragen

© Milieuservice Hoeksche Waard